

## AMA Pro Racing SuperBike Championship New Jersey Motorsports Park, Millville, NJ September 3-5, 2010

## Schedule (8/19/2010 – subject to change)

Thursday, September 2

10:00 a.m. – 5:00 p.m. Move-In & Set-Up, Big Rig Transporters Only

12:00 p.m. - 5:00 p.m. Move-In & Set-Up, All Transporters/Service Providers

3:00 p.m. Pit Lane Assignments

Friday, September 3

10:00 a.m. Mandatory Riders, Entrants & Crew Chiefs Meeting

Track Inspection 10:30 a.m. – 10:50 a.m.

**Top Gun Post Entry Closed** 11:00 a.m.

Lunch Break (National Guard two-up rides) 11:00 a.m. – 12:00 p.m. 12:00 p.m. – 12:50 p.m. Practice 50 min Davtona SportBike

1:00 p.m. – 1:50 p.m. Practice 50 min American SuperBike

2:00 p.m. – 2:50 p.m. 50 min SuperSport Practice 3:00 p.m. – 3:50 p.m. Qualifying 1 50 min Daytona SportBike 50 min American SuperBike

Qualifying 1 5:00 p.m. – 5:40 p.m. Qualifying 1 40 min SuperSport

Saturday, September 4

4:00 p.m. – 4:50 p.m.

7:20 a.m. – 7:50 a.m. Track Inspection

8:00 a.m. – 8:30 a.m. Qualifying 2 30 min SuperSport

8:40 a.m. – 9:20 a.m. Qualifying 2 40 min Daytona SportBike Qualifying 2 9:30 a.m. - 10:10 a.m. 40 min American SuperBike

10:20 a.m. – 10:50 a.m. **Practice** 30 min XR1200

10:50 a.m. – 12:00 p.m. Lunch Break (National Guard two-up rides)

12:00 p.m. – 12:45 p.m. Fan Walk, Autographs - All Classes, Hot Pit Lane

1:00 p.m. SuperSport Race 1 19 Laps - 40 Mi/65 Km Daytona SportBike Race 1 23 Laps - 50 Mi/80 Km 2:00 p.m.

American SuperBike Race 1 23 Laps - 50 Mi/80 Km 3:15 p.m. 45 min XR1200

4:15 p.m. – 5:00 p.m. Qualifying

Sunday, September 5

7:45 a.m. - 8:20 a.m. Track Inspection

8:30 a.m. - 8:50 a.m. Warm-Up 20 min XR1200 9:00 a.m. - 9:20 a.m. Warm-Up 20 min SuperSport

9:30 a.m. - 9:50 a.m. Warm-Up 20 min Daytona SportBike 10:00 a.m. – 10:20 a.m. Warm-Up 20 min American SuperBike

10:30 a.m. – 11:30 a.m. Lunch Break (National Guard two-up rides / Fan lap) 11:15 a.m. – 12:00 p.m. Fan Walk, Autographs - All Classes, Hot Pit Lane

12:15 p.m. XR1200 Race 12 Laps - 25 Mi/40 Km

1:00 p.m. SuperSport Race 2 19 Laps - 40 Mi/65 Km Daytona SportBike Race 2 23 Laps - 50 Mi/80 Km 2:00 p.m.

3:15 p.m. American SuperBike Race 2 23 Laps - 50 Mi/80 Km

Course Length - 2.2 Mi / 3.54 Km

TIME CERTAIN SCHEDULE - All Sessions to start and finish as shown

Registration Schedule Thursday, September 2

12:00 p.m. – 5:00 p.m.

Friday, September 3

7:00 a.m. – 4:00 p.m.

11:00 a.m. Top Gun Post Entry Closed

Saturday, September 4

7:00 a.m. – 4:00 p.m.

Sunday, September 5

8:00 a.m. - 12:00 p.m.

**Technical Inspection Schedule** 

Thursday, September 2

3:00 p.m. - 6:00 p.m.

Friday, September 3

8:00 a.m. – 5:00 p.m.

Saturday, September 4

7:30 a.m. – 1:00 p.m.

Sunday, September 5

8:00 a.m. – 1:00 p.m.

Mandatory Riders Meetings

Friday, September 3

10:00 a.m. - Riders, Entrants & Crew Chiefs

Location: Officer's Club

Saturday, September, 4

8:00 a.m. - XR1200 Riders, **Entrants & Crew Chiefs** 

**Location: Tech Inspection** 









