





Daytona International Speedway

March 15 - 17, 2012

Daytona Beach, Florida

Schedule (3/9/12) - Subject to Change

Wednesday, March 14

0.20 a m

8:00 p.m.

8:00 p.m.

12:00 p.m. - 6:00 p.m. Move-In & Set-Up, Crew, Transporters/Service Providers 1:00 p.m. - 5:00 p.m. Mandatory Rider Head Shots & Interviews in Media Center

7:00 p.m. **Garages Close**

Thursday, March 15 / Garages and Pit Lane Gates Open at 7:00 a.m.

	8:30 a.m.	SuperSport and XR1200 Post Entry Closed				
	9:00 a.m.	Mandatory R	iders, Ent	rants & Crew Chiefs Meeting		
	9:15 a.m 10:00 a.m.	Track Inspection				
10:00 a.m 1:00 p.m.		Mandatory Rider Head Shots & Interviews in Media Center				
	10:15 a.m 11:00 a.m.	Practice	45 min	National Guard SuperBike (SC)		
	11:00 a.m 12:00 p.m.	Lunch / National Guard 2-UP Rides				
	12:00 p.m. – 12:50 p.m.	Practice	50 min	GoPro Daytona SportBike (LC)		
	12:55 p.m. – 1:35 p.m.	Practice	40 min	Motorcycle Superstore.com SuperSport (LC)		
	1:40 p.m. – 2:20 p.m.	Practice	40 min	Vance & Hines XR1200 (LC)		
	2:45 p.m 3:30 p.m.	Qualifying 1	45 min	National Guard SuperBike (SC)		
	3:55 p.m. – 4:40 p.m.	Practice	45 min	GoPro Daytona SportBike (LC)		
	4:45 p.m. – 5:25 p.m.	Qualifying 1	40 min	Motorcycle Superstore.com SuperSport (LC)		
	5:30 p.m. – 6:00 p.m.	Qualifying 1	30 min	Vance & Hines XR1200 (LC)		

Compared and VD4000 Doot Entry Classed

Garages Close Friday, March 16 / Garages and Pit Lane Gates Open at 7:00 a.m.

Garages Close

7:20 a.m 7:50 a.m.	Track Inspection			
8:00 a.m 8:40 a.m.	Qualifying 2 40 min	Motorcycle :	Superstore.com SuperSport (LC)	
8:45 a.m 9:35 a.m.	Qualifying 1 50 min	GoPro Dayt	ona SportBike (LC)	
9:40 a.m 10:10 a.m.	Qualifying 2 30 min	Vance & Hir	nes XR1200 (LC)	
10:35 a.m 11:20 a.m.	Qualifying 2 45 min	National Gu	ard SuperBike (SC)	
11:20 a.m 12:20 p.m.	Lunch / National Guard 2	2-UP Rides		
12:10 p.m 1:00 p.m.	Fan Walk, Autographs, I	Hot Pit Lane /	Ceremonies	
1:10 p.m. – 1:30 p.m.	Qualifying 2 Group B	20 min	GoPro Daytona SportBike (LC)	
1:35 p.m. – 1:55 p.m.	Qualifying 2 Group A	20 min	GoPro Daytona SportBike (LC)	
2:15 p.m.	Vance & Hines XR1200	Race	7 Laps (LC) 25 Mi/40 Km	
3:00 p.m.	Motorcycle Superstore.com SuperSport Race 1			
			10 Laps (LC) 35 Mi/56 Km	
4:00 p.m.	National Guard SuperE	Bike Race 1	15 Laps (SC) 44 Mi/71 Km	

Saturday, March 17 / Garages and Pit Lane Gates Open at 7:00 a.m. and close at 7:00 p.m.

7:20 a.m	7:50 a.m.	Track Inspection				
8:00 a.m	8:20 a.m.	Warm–Up	20 min	National Guard SuperBike (SC)		
8:50 a.m	9:10 a.m.	Warm-Up	20 min	Motorcycle Superstore.com SuperSport (LC)		
9:15 a.m	9:35 a.m.	Warm-Up	20 min	GoPro Daytona SportBike (LC)		
10:00 a.m.		Motorcycle Superstore.com SuperSport Race 2				
				10 Laps (LC) 35 Mi/56 Km		
11:00 a.m.		National Guard SuperBike Race 2				
				15 Laps (SC) 44 Mi/71 Km		
12:00 p.m.		Opening Ceremonies / Fan Walk / Pole Award – DAYTONA 200				
12:40 p.m.		Sighting Lap for Daytona 200				
1:00 p.m.		DAYTONA 20	00	57 Laps (LC) 200 Mi/322 Km		
3:30 p.m. –	4:00 p.m.	National Guard 2-UP Rides				

(SC) Short Course 2.9 Mi / 4.67 Km

(LC) Long Course 3.51 Mi / 5.65 Km

REGISTRATION SCHEDULE

Wednesday, March 14 9:00 a.m. - 5:00 p.m.

Thursday, March 15 7:00 a.m. - 5:00 p.m.

8:30 a.m. SuperSport & XR1200 Post Entry Closed

> Friday, March 16 7:00 a.m. - 4:00 p.m.

Saturday, March 17 8:00 a.m. - 1:00 p.m.

TECHNICAL INSPECTION SCHEDULE

Wednesday, March 14 3:00 p.m. – 6:00 p.m.

Thursday, March 15 8:00 a.m. - 5:00 p.m.

Friday, March 16 7:30 a.m. – 1:00 p.m.

Saturday, March 17 8:00 a.m. - 1:00 p.m.

MANDATORY RIDERS' MEETINGS

All Riders, Entrants & Crew Chiefs Thursday, March 15 9:00 a.m.

Daytona 200 Riders, Entrants & Crew Chiefs Meeting Friday, March 16 5:00 p.m. Both Locations: Media Center























