## Triumph Big Kahuna Atlanta





Road Atlanta April 20-22, 2012 Braselton, GA

#### Schedule (3/22/12) - Subject to Change

### Thursday, April 19

10:00 a.m. –	5:00 p.m.	Move-In & Set-Up, Big Rig Transporters Only
12:00 p.m	5:00 p.m.	Move-In & Set-Up, All Transporters/Service Providers
1:00 p.m. –	2:00 p.m.	Road Racing World Action Fund two-up rides
4:00 p.m.		Pit Lane Assignments

#### Friday, April 20

9:00 a.m.		Motorcycle Superstore.com SuperSport Post Entry Closed				
10:00 a.m.		Mandatory Riders, Entrants & Crew Chiefs Meeting				
10:30 a.m 11:50 a.m.		Track Inspection				
	11:00 a.m. – 12:00 p.m.	Lunch Break	(National (	Guard Two-Up Rides)		
	12:00 p.m. – 12:50 p.m.	Practice	50 min	National Guard SuperBike		
	1:00 p.m. – 1:50 p.m.	Practice	50 min	GoPro Daytona SportBike		
	2:00 p.m. – 2:50 p.m.	Practice	50 min	Motorcycle Superstore.com SuperSport		
	3:00 p.m 3:50 p.m.	Qualifying 1	50 min	National Guard SuperBike		
	4:00 p.m. – 4:50 p.m.	Qualifying 1	50 min	GoPro Daytona SportBike		
	5:00 p.m 5:50 p.m.	Qualifying 1	50 min	Motorcycle Superstore.com SuperSport		

#### Saturday, April 21

7:20 a.m. – 7:50 a.m.	Track Inspection				
8:00 a.m.	Vance & Hine	Vance & Hines XR1200 Post Entry Closed			
8:00 a.m 8:20 a.m.	Qualifying 2	20 min	Motorcycle Superstore	.com SS	Group B
8:25 a.m 8:45 a.m.	Qualifying 2	20 min	Motorcycle Superstore	.com SS	Group A
8:55 a.m 9:15 a.m.	Qualifying 2	20 min	GoPro Daytona SportB	like	Group B
9:20 a.m 9:40 a.m.	Qualifying 2	20 min	GoPro Daytona SportB	like	Group A
9:50 a.m 10:20 a.m.	Qualifying 2	30 min	National Guard SuperE	Bike	
10:30 a.m 11:00 a.m.	Practice	30 min	Vance & Hines XR120	0	
11:00 a.m 12:00 p.m.	Lunch Break	(National (	Guard two-up rides)		
12:00 p.m. – 12:45 p.m.	Fan Walk, Autographs – All Classes, Hot Pit Lane				
1:00 p.m.	Motorcycle S	Superstore	e.com SuperSport R1	16 laps	40 Mi/65 Km
2:00 p.m.	GoPro Daytona SportBike Race 1			20 laps	50 Mi/80 Km
3:15 p.m.	National Guard SuperBike Race 1			20 laps	50 Mi/80 Km
4:15 p.m 5:00 p.m.	Qualifying	45 min	Vance & Hines XR120	0	

#### Sunday, April 22

7:20 a.m. – 7:50 a.m.	Track Inspect	tion			
8:00 a.m 8:20 a.m.	Warm-Up	20 min	Vance & Hines XR120	0	
8:30 a.m 8:50 a.m.	Warm-Up	20 min	Motorcycle Superstore	.com SuperSport	
9:00 a.m 9:20 a.m.	Warm-Up	20 min	GoPro Daytona SportE	Bike	
9:30 a.m 9:50 a.m.	Warm-Up	20 min	National Guard SuperE	Bike	
10:00 a.m 12:00 p.m.	Road Atlanta Quiet Time, No Racing Activity				
10:00 a.m 11:30 a.m.	Lunch Break (National Guard two-up rides)				
11:30 a.m. – 12:15 p.m.	Fan Walk, Autographs – All Classes, Hot Pit Lane				
12:30 p.m.	Vance & Hines XR1200 Race			10 laps 25 Mi/40 Km	
1:15 p.m.	Motorcycle Superstore.com SuperSport R2			16 laps 40 Mi/65 Km	
2:15 p.m.	GoPro Daytona SportBike Race 2			20 laps 50 Mi/80 Km	
3:30 p.m.	National Gua	ard Superl	Bike Race 2	20 laps 50 Mi/80 Km	

Course Length - 2.55 Mi / 4.10 Km

### REGISTRATION SCHEDULE

*Thursday, April 19* 12:00 p.m. – 5:00 p.m.

*Friday, April 20* 7:00 a.m. – 5:00 p.m.

9:00 a.m. SuperSport Post Entry Closed

**Saturday, April 21** 7:00 a.m. – 4:00 p.m.

8:00 a.m. XR1200 Post Entry Closed

**Sunday, April 22** 8:00 a.m. – 1:00 p.m.

# TECHNICAL INSPECTION SCHEDULE

*Thursday, April 19* 3:00 p.m. – 6:00 p.m.

*Friday, April 20* 7:30 a.m. – 5:00 p.m.

**Saturday, April 21** 7:30 a.m. – 1:00 p.m.

*Sunday, April 22* 7:30 a.m. – 1:00 p.m.

#### MANDATORY RIDERS' MEETINGS

Both Locations: Tech Tent

Friday, April 20 10:00 a.m. – Riders, Entrants & Crew Chiefs

Saturday, April 21 8:00 a.m. – XR1200 Riders & Crew Chiefs

















