

AMA Pro Subway SuperBike Doubleheader Road America, Elkhart Lake, WI June 3-5, 2011

Schedule (5/17/11) - subject to change

Thursday, June 2

10:00 a.m. – 5:00 p.m. Move-In & Set-Up, Big Rig Transporters Only

12:00 p.m. – 5:00 p.m. Move-In & Set-Up, All Transporters/Service Providers

Pit Lane Assignments 4:00 p.m.

Friday, June 3

9:00 a.m. Motorcycle Superstore.com SuperSport Post Entry Closed 10:00 a.m. Mandatory Riders, Entrants & Crew Chiefs Meeting

10:30 a.m. – 11:50 a.m. Track Inspection

Lunch Break (National Guard Two-Up Rides) 11:00 a.m. – 12:00 p.m. Practice 50 min Daytona SportBike 12:00 p.m. – 12:50 p.m. Practice 50 min National Guard SuperBike 1:00 p.m. – 1:50 p.m.

2:00 p.m. – 2:50 p.m. Practice 50 min Motorcycle Superstore.com SuperSport

3:00 p.m. - 3:50 p.m. 50 min Daytona SportBike Qualifying 1

4:00 p.m. – 4:50 p.m. Qualifying 1 50 min National Guard SuperBike

5:00 p.m. - 5:40 p.m. Qualifying 1 40 min Motorcycle Superstore.com SuperSport

Saturday, June 4

8:00 a.m. – 8:30 a.m.

8:40 a.m. – 9:25 a.m.

9:30 a.m. - 10:15 a.m.

10:20 a.m. - 11:00 a.m.

11:00 a.m. – 12:00 p.m.

12:00 p.m. - 12:45 p.m.

7:20 a.m. - 7:50 a.m. Track Inspection

8:00 a.m. Vance & Hines XR1200 Post Entry Closed

30 min Motorcycle Superstore.com SuperSport Qualifying 2

45 min Daytona SportBike Qualifying 2 45 min National Guard SuperBike Qualifying 2 Practice 40 min Vance & Hines XR1200

Lunch Break (National Guard two-up rides / Fan lap, Drags)

Fan Walk, Autographs - All Classes, Hot Pit Lane

Motorcycle Superstore.com SuperSport R1 10 Laps - 40 Mi/65 Km Daytona SportBike Race 1 13 Laps - 50 Mi/80 Km National Guard SuperBike Race 1 13 Laps - 50 Mi/80 Km

45 min Vance & Hines XR1200 Qualifying

Sunday, June 5

4:15 p.m. - 5:00 p.m.

9:30 a.m. – 9:50 a.m.

10:00 a.m. - 10:20 a.m.

1:00 p.m. 2:00 p.m.

3:15 p.m.

12:30 p.m.

1:15 p.m.

2:15 p.m. 3:30 p.m.

7:50 a.m. – 8:20 a.m. Track Inspection Warm-Up 8:30 a.m. – 8:50 a.m. 20 min Vance & Hines XR1200 9:00 a.m. - 9:20 a.m.

Warm-Up 20 min Motorcycle Superstore.com SuperSport

Warm-Up 20 min Daytona SportBike Warm-Up 20 min National Guard SuperBike

10:30 a.m. – 11:30 a.m. Lunch Break (National Guard two-up rides / Fan Iap, Drags) 11:30 a.m. - 12:15 p.m.

Fan Walk, Autographs - All Classes, Hot Pit Lane

Vance & Hines XR1200 Race 7 Laps - 28 Mi/46 Km Motorcycle Superstore.com SuperSport R2 10 Laps - 40 Mi/65 Km Daytona SportBike Race 2 13 Laps - 50 Mi/80 Km

Course Length - 4.05 Mi / 6.51 Km

National Guard SuperBike Race 2

Registration Schedule

Thursday, June 2 12:00 p.m. – 5:00 p.m.

Friday, June 3 7:00 a.m. - 4:00 p.m.

9:00 a.m. SuperSport Post Entry Closed

> Saturday, June 4 7:00 a.m. - 4:00 p.m.

8:00 a.m. XR1200 Post Entry Closed

Sunday, June 5 8:00 a.m. – 1:00 p.m.

Technical Inspection Schedule

Thursday, June 2

3:00 p.m. - 6:00 p.m.

Friday, June 3 7:30 a.m. – 5:00 p.m.

Saturday, June 4

7:30 a.m. - 1:00 p.m.

Sunday, June 5 7:30 a.m. - 1:00 p.m.

Mandatory Riders Meeting Schedule

Friday, June 3

10:00 a.m. - Riders, Entrants & Crew Chiefs

Saturday, June 4

9:00 a.m. - XR1200 Riders, Entrants & Crew Chiefs

Location: Rider briefing building next to medical center

















13 Laps - 50 Mi/80 Km

