

RED BULL INDIANAPOLIS GP

Indianapolis Motor Speedway

ndianapolis Motor Speedway		August 17-19, 2012		Indianapolis, IN		
SCHEDULE (7/16/12) – Subject to Change					Registration Schedule	
<u>Thursday, August 16</u>					Indianapolis Motor	
10:00 a.m. – 5:00 p.m. 12:00 p.m. – 5:00 p.m.	Move-In & Set-Up, XR1200 Teams Move-In & Set-Up, Service Providers				Speedway Admin Building Corner of Georgetown Road and 16 th Street	
Friday, August 17					<i>Thursday, August 16</i> 8:00 a.m. – 6:00 p.m.	
9:30 a.m.	Mandatory Riders, Entrants & Crew Chiefs Meeting				Friday, August 17	
9:15 a.m. – 9:55 a.m.	Practice 1	40 min	Moto3		7:00 a.m. – 4:00 p.m.	
10:10 a.m. – 10:55 a.m.	Practice 1	45 min	MotoGP		Saturday, August 18	
11:10 a.m. – 11:55 a.m.	Practice 1	45 min	Moto2	7:00 a.m. – 4:00 p.m.		
11:30 a.m.	XR1200 Mag	-				
12:10 p.m. – 12:35 p.m.	Practice	25 min		e & Hines XR1200	Sunday, August 19	
1:15 p.m. – 1:55 p.m.	Practice 2	40 min	Moto3		8:00 a.m. – 1:00 p.m.	
2:10 p.m. – 2:55 p.m.	Practice 2	45 min	MotoGP			
3:10 p.m. – 3:55 p.m.	Practice 2	45 min	Moto2		Technical Increation	
3:30 p.m.	XR1200 Machines Report to False Grid				Technical Inspection Schedule	
4:10 p.m. – 4:55 p.m.	Qualifying	45 min	AMA Pro Vanc	e & Hines XR1200	Schedule	
Saturday, August 18	XR1200 Machines Report to False Grid				<i>Thursday,</i> August 16 3:00 p.m. – 6:00 p.m.	
7:45 a.m.		-			Friday, August 17	
8:15 a.m. – 8:30 a.m. 9:15 a.m. – 9:55 a.m.	Warm–Up Practice 3	15 min 40 min	Moto3	e & Hines XR1200	7:30 a.m. – 5:00 p.m.	
9.15 a.m. – 9.55 a.m. 10:10 a.m. – 10:55 a.m.	Practice 3	40 min 45 min	MotoGP		Saturday, August 18	
11:10 a.m. – 11:55 a.m.	Practice 3	45 min 45 min	Moto2		7:30 a.m. – 1:00 p.m.	
1:00 p.m. – 1:40 p.m.	Qualifying	40 min	Moto3			
1:55 p.m. – 2:55 p.m.	Qualifying	40 min	MotoGP		<i>Sunday, August 19</i> 9:00 a.m. – 1:00 p.m.	
3:10 p.m. – 3:55 p.m.	Qualifying	45 min	Moto2		0.00 a.m. 1.00 p.m.	
3:30 p.m.				t AMA Pro Transporter		
4:20 p.m.	XR1200 Machines Report to False Grid at AMA Pro Transporter AMA Pro Vance & Hines XR1200 Race 1 10 Laps – 26 Mi				<u>Mandatory Riders</u> <u>Meetings</u>	
<u>Sunday, August 19</u>					Friday August 17	
8:40 a.m. – 9:00 a.m.	Warm–Up	20 min	Moto3		<i>Friday, August 17</i> 9:30 a.m. – Riders, Entrants	
9:10 a.m. – 9:30 a.m.	Warm–Up	20 min	Moto2		& Crew Chiefs	
9:40 a.m. – 10:00 a.m.	Warm–Up	20 min	MotoGP			
11:00 a.m.	125cc Race				Saturday, August 18 1:00 p.m. – Riders, Entrants	
12:20 p.m.	Moto2 Race				& Crew Chiefs	
2:00 p.m.	MotoGP Ra	се				
2:30 p.m.	XR1200 Machines Report to False Grid				Sunday, August 19	
3:30 p.m.	AMA Pro Va	ince & Hines	s XR1200 Race 2	10 Laps – 26 Mi	1:00 p.m. – Riders, Entrants & Crew Chiefs	
Course Length – 2.621 Mi / 4.218 Km					Location: Tech Inspection	











