

## **AMA Pro SuperBike Championship**

# **New Jersey Motorsports Park**

September 7-9, 2012

Millville, NJ

## Schedule (8/11/12) - Subject to Change

#### Thursday, September 6

10:00 a.m. –
12:00 p.m. –
13:00 p.m. –
14:00 p.m. –
15:00 p.m. –
16:00 p.m. –
17:00 p.m. –
18:00 p.m. –
19:00 p.m. –
10:00 p.m. –<

#### Friday, September 7

9:00 a.m.	Motorcycle Superstore.com SuperSport Post Entry Closed				
10:00 a.m.	Mandatory Riders, Entrants & Crew Chiefs Meeting				
10:20 a.m 10:50 a.m.	Track Inspection				
11:00 a.m 12:00 p.m.	Lunch Break (National Guard Two-Up Rides)				
12:00 p.m. – 12:50 p.m.	Practice	50 min	National Guard SuperBike		
1:00 p.m 1:50 p.m.	Practice	50 min	GoPro Daytona SportBike		
2:00 p.m. – 2:50 p.m.	Practice	50 min	Motorcycle-Superstore.com SuperSport		
3:00 p.m 3:50 p.m.	Qualifying 1	50 min	National Guard SuperBike		
4:00 p.m. – 4:50 p.m.	Qualifying 1	50 min	GoPro Daytona SportBike		
5:00 p.m 5:25 p.m.	Qualifying 1	25 min	Motorcycle-Superstore.com SuperSport Group B		
5:35 p.m. – 6:00 p.m.	Qualifying 1	25 min	Motorcycle-Superstore.com SuperSport Group A		

#### Saturday, September 8

Saturday, September 6					
7:20 a.m 7:50 a.m.	Track Inspection				
8:00 a.m.	Vance & Hines XR1200 Post Entry Closed				
8:00 a.m 8:40 a.m.	Qualifying 2	40 min	Motorcycle-Superst	ore.com SuperSport	
8:50 a.m 9:30 a.m.	Qualifying 2	40 min	GoPro Daytona Spo	ortBike	
9:40 a.m 10:20 a.m.	Qualifying 2	40 min	National Guard Sup	erBike	
10:30 a.m 11:00 a.m.	Practice	30 min	Vance & Hines XR1	200	
11:00 a.m 12:00 p.m.	Lunch Break (National Guard Two-Up Rides)				
12:00 p.m. – 12:45 p.m.	Fan Walk, Autographs – All Classes, Hot Pit Lane				
1:00 p.m.	Motorcycle-Superstore.com SuperSport R1			19 Laps – 40 Mi/65 Km	
2:00 p.m.	GoPro Daytona SportBike Race 1			23 Laps - 50 Mi/80 Km	
3:15 p.m.	National Guard SuperBike Race 1			23 Laps - 50 Mi/80 Km	
4:15 p.m. – 5:00 p.m.	Qualifying 1	45 min	Vance & Hines XR1	200	
Sunday, September 9					

#### Sunday, September 9

7:50 a.m 8:20	a.m. Track Inspection	1					
8:30 a.m 8:50	a.m. Qualifying 2	20 min	Vance & Hines XR120	00			
9:00 a.m 9:20	a.m. Warm-Up	20 min	Motorcycle-Superstore	e.com SuperSport			
9:30 a.m 9:50	a.m. Warm-Up	20 min	GoPro Daytona Sport	Bike			
10:00 a.m 10:20	a.m. Warm-Up	20 min	National Guard Super	Bike			
	a.m. Lunch Break (Na						
11:30 a.m 12:15	p.m. Fan Walk, Auto	Fan Walk, Autographs – All Classes, Hot Pit Lane					
12:30 p.m.	Vance & Hines	Vance & Hines XR1200 Race					
1:15 p.m.	Motorcycle-Sup	Motorcycle-Superstore.com SuperSport R2					
2:15 p.m.	GoPro Daytona	GoPro Daytona SportBike Race 2					
3:30 p.m.	National Guard	SuperBike Ra	ace 2	23 Laps - 50 Mi/65 Km			

Course Length - 2.2 Mi / 3.54 Km

## Registration Schedule

*Thursday, Sept 6* 12:00 p.m. – 5:00 p.m.

*Friday, Sept 7* 7:00 a.m. – 5:00 p.m.

9:00 a.m. SuperSport Post Entry Closed

**Saturday, Sept 8** 7:00 a.m. – 4:00 p.m.

8:00 a.m. XR1200 Post Entry Closed

> **Sunday, Sept 9** 8:00 a.m. – 1:00 p.m.

### Technical Inspection Schedule

*Thursday,* **Sept 6** 3:00 p.m. – 6:00 p.m.

*Friday, Sept 7* 7:30 a.m. – 5:00 p.m.

**Saturday, Sept 8** 7:30 a.m. – 1:00 p.m.

**Sunday, Sept 9** 7:30 a.m. – 1:00 p.m.

## **Mandatory Riders Meetings**

Friday, Sept 7

10:00 a.m. – Riders, Entrants & Crew Chiefs

**Location: Officers Club** 

Saturday, Sept 8

9:00 a.m. – XR1200 Riders & Crew Chiefs

**Location: Tech Inspection** 

























